050 551 4115 anna@annatoppinen.fi
Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
Kodikasta ja ihmisläheistä kiinteistönvälitystä
jo vuodesta 1993.

Anna Toppinen

Anna Toppinen Oy LKV
Business Centre Ruoholahti, Itämerenkatu 5, 00180 Helsinki
050 551 4115
anna@annatoppinen.fi

 

  • Kiinteistönvälitystä vuodesta 1993
  • Oik.kand., LKV-tutkinto, kieliopintoja
  • Yli 1000 tehtyä asuntokauppaa
  • Anna Toppinen Oy perustettu 2008
  • Kun työ ei ole pelkkä työ, vaan elämäntapa, on tietokone ja puhelin päällä 24/7

Miksi anna välittää?

Kiinnostukseni asuntojen välittämiseen syttyi ensiasuntoani etsiessä. Huomasin, että asuntojakin enemmän minua kiinnostivat niitä esittelevät välittäjät.  En oikein tahtonut saada palvelua ja aloin miettiä kuinka asiat voisi tehdä pikkuisen paremmin.  Asuinkumppani päivitteli,  miksi en jo heti kipittänyt lähimpään alan yritykseen työtä hakemaan.  Piti vielä vähän kartuttaa elämänkokemusta ja nauttia ”akateemisesta vapaudesta”  ennen kuin oikea hetki tuli kohdalle.   “Oikea hetki”  sattui vuoteen 1993 ja suuren laman aikaan.  Se oli rakkautta ”ensiesittelyllä” . Vaikka kollega kyyniseti totesi että ”kauankohan tuo jaksaa tuossa lässyttää”  ei se saanut intoani asiakaspalveluun laantumaan. Kollegasta leivottiinkin sittemmin yrityksen aluejohtaja, eikä hänen tarvinnut kauan minua kuunnella.  Viihdyn edelleen työssäni erinomaisesti.  Pidän ihmisistä ja välillä tuntuvatkin asiakkaat  ystäviltä, joiden kanssa yhdessä asuntopulmia ratkotaan.  Kun pitäisi keskustella asuntoasioista, saattaa tunti jos toinenkin vierähtää ihan muiden aiheiden parissa. Eräs asiakas kiteytti:” Et sinä ole kiinteistönvälittäjä – olet Leelian lepotuoli”.

Vapaa-aikana, silloin kun en urheilusukella tai murtsikoi, ravaan teattereissa enemmän kuin laki sallii tai istun  nokka kiinni painotuotteissa – kaikki Seiskasta Dostojevskiin käy.  Keskitalvella vietän pidemmän yhdistetyn kesä- ja talviloman. Silloin suuntaan mielelläni jonnekin lämpimään. Myös työni asuntojen  ja ihmisten parissa tuntuu joskus niin mielenkiintoiselta,  että se on enemmänkin elämäntapa ja harrastus kuin työ.

 

allekirjoitus_toppinen_uusi

Anna Toppinen 

Annan enkelit

Ostamassa tai myymässä asuntoa.
Ota avuksesi Annan ketterä tiimi.

Apunani minulla on Ruoholahdessa korvaamaton kaksikko: Nina ja Iris. Meillä kaikilla on oma persoonallinen roolimme siinä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme sitä ensiluokkaista palvelua,  josta meidät tunnetaan.

Meillä jokainen tekee aina parhaansa asiakkaittemme eteen. Ja kaikki ihan parhaita omassa roolissaan!

Iris Kirvelä

Iris pitää asiat rullaamassa toimiston puolella. Hän tekee esitteet ja laatii kauppakirjat tarkemmin kuin kukaan tohtii toivoa. Iriksellä on vastuullinen asenne työhön ja omiin tehtäviinsä soveltuva koulutus. Iris on BBA-tutkinnon suorittanut. Ja niinkuin muillakin tiimissäni, on Iriksellä lisäksi LKV-tutkinto.

Iriksen tavoitat numerosta 040 071 2820, iris@annatoppinen.fi

Nina Karvonen

Ninan pääroolina on auttaa minua asuntojen myynnissä. Ninalla on vankka, yli 15 vuoden kokemus asuntokaupasta kantakaupungissa. Kokemus yhdistettynä hyvään palveluasenteeseen ja sekä kaupalliseen että alan koulutukseen LKV, LVV, tekee kiinteistönvälittäjä Ninasta aivan korvaamattoman jäsenen tiimimme.

Ninan numero 045 873 5007, nina@annatoppinen.fi

Anna Toppinen

Hyvässä tiimissä jokaisella on tarkka roolinsa. Muiden tehdessä sitä missä he ovat parhaita,  saan keskittyä siihen, mikä on ihan parasta osaamisaluettani eteenkin Helsingin kantakaupungissa: arvioin asuntoja, teen toimeksiantosopimuksia (ns. toimareita ) ja hankin näin meille uusia kohteita myyntiin.

Annan numero 050 551 4115, anna@anntoppinen.fi

Teen parhaani, että kaikilla tiimissäni  on hyvä olla ja että jokainen saa sen arvostuksen, joka hänelle yksilönä ja tärkeänä osana työyhteisöämme kuuluu. Uskon, että ”hyvä kiertää”. Kun kohtelemme toisiamme kauniisti ja kunnioittavasti,  siirtyy se välittäminen myös asiakaspalvelumme. Ei ollut yhtään hassumpaa, kun eräs asiakas sanoi valinneensa meidät kotiaan myymään, kun ”teidän sunnuntaiesittelyssä oli niin hyvä fiilis”. Eikä sekään kuulostanut hullulta,  kun asiakas totesi: ”Jos puhutte asunnostani yhtä kauniisti ostajille, kuin puhutte minulle, syntyy kauppa aivan varmasti”.