Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

Heinäkuu 2018 tuli ja toi asuntopulan

Harvoin tarjolla? Kyllä! Rajasaarentie 9 yksiö, 31m2, kiinnosti monia ja tarjouksia sateli. Vain yksi onnellinen sai tämän omakseen.

Koti Keskuspuiston laidan talossa. Remontoitava 80m2 asunto remontoidussa yhtiössä. Mannerheimintie 83 aiheutti "ryntäyksen". Myytiin pyydettyyn hintaan.

WAU! Kahdet osakekirjat ja haluttu osoite. Tässäpä resepti alle viikon myyntiaikaan! Humalistonkatu 19, 99,7m2.

Näppärä koti, loistoyhteydet ja kauniiisti remontoitu. Tästä tuli "city-koti" toisella paikkankunnalla asuvalle perheelle. Runeberginkatu 60, 52,5m2.

Huh! Murheensa kullakin – näin voin kai todeta. Kun alkukesästä myyntivarastomme kasvoi kasvamistaan, on se heinäkuun tullen kutistunut olemattomiin. Viimeisen viikon aikana ovat nämäkin 4 komeaa kotia löytäneet kauttamme uudet omistajat. Lisäksi iki-ihanassa Hauhontien idyllissä sijainnut näppärä 48 m2 yksiö myytiin ennätysvikkelään ja Saunalahdentien remontoitava 75m2 kolmio Munkkiniemessä tuli sekin myydyksi. Tarjousneuvotteluja käydään juuri yhdestä myynnissä olevasta kohteesta.

Ehkä tämä on seurausta siitä, että olemme koko alkukesän tehneet töitä ahkerasti ja sitkeästikin. On ollut sadonkorjuun aika!

Kiinteistönvälittäjän ”asuntopula” on pula myytävistä asunnoista. Olemme näytöillä tavanneet paljon asiakkaita, jotka juuri nyt etsivät kotia kantakaupungista. Lukuisat tehdyt tarjoukset kertovat siitä, että kesällä ovat tosiostajat liikkeellä. Emme haluaisi millään myydä ”ei oota”, kun kysyntää on.

Kun myytävät asunnot ovat huvenneet huimaa vauhtia on meillä jälleen aikaa, intoa ja energiaa tarttua uusiin haasteisiin. Jos siis olet myymässä asuntoasi, kutsu meidät käymään! Ei sinun tarvitse siivota, tiskata tai leipoa. Varaa aikaa noin tunti. Saat veloituksetta arvion asunnostasi ja kattavan, kuitenkin varsin kohtuullisen palkkiotarjoukseni. Palvelemme yli 20 vuoden kokemuksella ja saamme kiitosta kodikkaasta, kuitenkin asiantuntevasta palvelustamme.

Soita jo tänään Anna Toppinen 050 551 4115. Tehdään Sinunkin asuntounelmistasi totta!