Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

Huhtikuu on julma

Huhtikuu on ollut julma kuukausi. Samalla kun olemme saaneet iloita ennätysmäisestä kysynnästä ja hienoista onnistumisesta, alkaa pelko jälleen hiipiä mieleen. Kuinka voimme palvella niitä lukuisia asiakkaita, jotka juuri nyt etsivät kauttamme uutta kotia etenkin kantakaupungista. Huhtikuun alkupuolella on kauppa käynyt ennätysvilkkaana ja mm. nämä kuvien 6 komeaa kotia ovat löytäneet kauttamme uudet omistajat.

Kysyntää on kaiken kokoisista asunnoista, mutta jos omistat 4-5h asunnon Töölössä tai Ullanlinnassa, puhumattakaan jos haluat myydä näppärän kaksion kantakaupungista, on Sinulla mahdollisuus nopeaan kauppaan.

Meillä on nyt aikaa, intoa ja energiaa tarttua uusiin haasteisiin, emmekä millään haluaisi tarjota lukuisille ostaville asiakkaillemme ”ei oota”. Jos siis olet myymässä asuntoasi, kutsu meidät käymään! Ei sinun tarvitse siivota, tiskata tai leipoa. Varaa aikaa noin tunti. Saat veloituksetta arvion asunnostasi ja kattavan, kuitenkin varsin kohtuullisen palvelutarjouksemme. Meillä on yhteensä yli 30 vuoden kokemus asuntokaupasta kantakaupungissa, kaikilla LKV-pätevyys ja saamme kiitosta kodikkaasta, kuitenkin asiantuntevasta palvelusta.

Onneksi meillä on useita ”työpaikkahaastatteluja” viikoittain ja olemme iloksemme huomanneet, että monet kiireiset asiakkaat arvostavat henkilökohtaista, kaiken kattavaa ja varsin kohtuuhintaista palveluamme. Jos joku päätyykin joskus valitsemaan toisen toimijan, niin on aivan ihanaa, kun asiakas ilmoittaa meille ”tällä kertaa valinta ei kohdistunut teihin”. Joskus asiakas perustelee valintansa, mutta sitä emme toki voi edellyttää. Hienoa on kuitenkin, kun asiakas meille päätöksestään ilmoittaa, eikä meidän tarvitse lukea päätöstä Oikotieltä tai Etuovesta.

Kun meillä ei ole johtajan johtaa ja pomon pomoa ”ruokittavana” olemme voineet siirtää näin säätyneet varat markkinointiin ja edulliseen palkkiomme.
Soita jo tänään Anna Toppinen 050 551 4115 tai Nina Karvonen 045 873 5007. Laitetaan Sinunkin asuntosi aina niin vilkkaille asuntokaupan kevätmarkkinoille.

Onnistunut asuntokauppa on osiensa summa, anna meidän kertoa kuinka.