Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

Se on sitten kevät ja ASUNTOPULA!

Vallila Konepajan alue MYYTY: komea kahden tason kattohuoneisto
5h + k + kph + s + terassi, 137 m2
Helsinki, Vallila
Aleksis Kiven katu 35 A, 00520 Helsinki

Kallio Kolmas Linja 25. MYYTY: soma parvekkellinen kaksio
2h + k + kph + vh + parveke, 58 m2
Helsinki, Kallio
Kolmas Linja 25 B, 00530 Helsinki

Lauttasaari Melkonkatu 1. MYYTY: kaksio josta hieno näköala
2h + avok + kph + parveke, 60,5 m2
Helsinki, Lauttasaari
Melkonkatu 1 B, 00210 Helsinki

Siltasaari Pitkänsillanranta 15. MYYTY: todellinen kohennusta kaipaava tunnelmakoti
2h+k+avok+s+kph, 82 m2
Helsinki, Siltasaari
Pitkänsillanranta 13 A , 00530 Helsinki

Huh! Murheensa kullakin – näin voi kai todeta. Kun syksyn mittaan myyntivarastomme kasvoi kasvamistaan, on se alkuvuodesta kutistumassa olemattomiin ja Annan ahkeraa myyntitiimiä uhkaa ASUNTOPULA. Tammikuun alkupuolella on kauppa käynyt  ennätysvilkkaana ja mm. nämä kuvien 4 komeaa kotia ovat löytäneet kauttamme uudet omistajat.

Kysyntää on kaiken kokoisista asunnoista, mutta jos omistat 4-5h asunnon Töölössä tai Ullanlinnassa, puhumattakaan jos haluat myydä näppärän kaksion kantakaupungista, on Sinulla mahdollisuus nopeaan kauppaan. Lukuisat asiakkaamme etsivät juuri nyt kauttamme em. kaltaisia koteja.

Meillä on nyt aikaa, intoa ja energiaa tarttua uusiin haasteisiin, emmekä millään haluaisi tarjota lukuisille ostaville asiakkaillemme ei oota. Jos siis olet myymässä asuntoasi, kutsu meidät käymään! Ei sinun tarvitse siivota, tiskata tai leipoa. Varaa aikaa noin tunti. Saat veloituksetta arvion asunnostasi ja kattavan, kuitenkin varsin kohtuullisen palvelutarjouksemme. Meillä on yhteensä yli 30 vuoden kokemus asuntokaupasta kantakaupungissa, kaikilla LKV-pätevyys ja saamme kiitosta kodikkaasta, kuitenkin asiantuntevasta palvelusta.

Soita jo tänään Anna Toppinen 050 551 4115 tai Nina Karvonen 045 873 5007. Laitetaan Sinunkin asuntosi aina niin vilkkaille asuntokaupan kevätmarkkinoille. Onnistunut asuntokauppa on osiensa summa, anna meidän kertoa kuinka.