Anna toppinen
 • LKV, LVV
 • Kiinteistönvälittäjä
 • Yrittäjä
 • Oik.kand., kielipinnot
 • Yli 2000 tehtyä asuntokauppaa
 • Kiinteistönvälitystä vuodesta 1993


ANNA TOPPINEN
050 551 4115
anna@annatoppinen.fi

Kiinnostukseni asuntojen välittämiseen syttyi jo ensiasuntoani etsiessä. Asuntojakin enemmän minua kiinnostivat niitä esittelevät välittäjät. Hankin vielä vähän elämän kokemusta ja nautin ”akateemisesta vapaudesta”, kunnes tuli oikea aika tarttua työhön ja miettiä miten homman voisi ehkä tehdä pikkuisen paremmin. Hakeudun alalle kokeilumielessä 90-luvun alussa ja kuuden kuukauden kokeilusta tulikin koko elämän mittainen työura.

Intoni asiakaspalveluun, rakkaus työhöni ja asiakkaisiini ei ole vieläkään laantunut. Pidän ihmisistä ja asuntopulmia ratkoessamme tuntuu joskus, että asiakas on kuin hyvä ystävä, jonka kanssa asunnon vaihdon pulmia pähkitään. Yksi haasteellisessa elämäntilanteessa oleva asiakkaani kiteytti: ”Et sinä Anna ole kiinteistövälittäjä – olet Leelian lepotuoli!”. Jaksamiseni salaisuus lienee, että haluan olla hyvä ja nöyrä palvelija, mutta kynnysmatoksi en ryhdy.

Vapaa-aikana liikun monipuolisesti luonnossa, ravaan teattereissa enemmän kuin laki määrää ja istun nenä kiinni painotuotteissa – kaikki Seiskasta Dostojevskiin käy. Keskitalvella vietän pidemmän yhdistetyn kesä- ja talviloman, ja silloin suuntaan mielelläni jonnekin lämpimään. Työni asuntojen ja ihmisten parissa on sekin niin mielenkiintoista, että siitä on vuosien varrella tullut enemmänkin elämäntapa kuin työ.

Nina Karvonen
 • LKV, LVV
 • Kiinteistönvälittäjä
 • Kaupallinen koulutus
 • 15 vuoden kokemus asuntokaupasta
  kantakaupungissa

NINA KARVONEN
045 873 5007
nina@annatoppinen.fi

Pitkä kokemukseni asuntokaupasta yhdistettynä loistavaan tiimiimme ja sen antamaan tukeen tekee kiinteistönvälityksestä juuri sitä mitä työltäni toivon. Pidän erilaisista ihmisistä ja myyntityö on minulle luonnollista. Ketterä tiimimme, loistavat toimeksiantomme ja tietysti asiakkaat ovat vieneet minua eteenpäin työelämässä. Vahvuuteni myyntiin ja erilaisten ihmisten kanssa olemiseen ovatkin yksi työni minulle eniten antavista asioista.

Vaativan työn vastapainoksi vietän vapaa-aikaani perheeni kanssa puuhastellen ja ulkoillen. Kuntosali viimeistelee fyysisen jaksamiseni. Meillä on käytössä työpaikan kuntosali ja ihanainen Kati (personal trainerimme) haastaa minut työn lomassa hoitamaan sekä mieltäni että kehoani.

Oona Illmer
 • Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OONA ILLMER
040 750 2396
oona@annatoppinen.fi

Koulutukseltani olen matkailun liikkeenjohdon restonomi ja työskentelinkin aiemmin matkailualan parissa, kunnes päätin tehdä pienen uranvaihdoksen ja aloitin Annan tiimissä myyntiassistenttina elokuussa 2020.

Asunnot ovat jollain tapaa aina kiehtoneet minua ja tunnustettakoon, että jo lapsena haaveilin olevani itsekin jonain päivänä kiinteistönvälittäjä ja olin jo tuolloin ahkera asuntonäytöissä kävijä – joskus jopa ilman vanhempiani, mikä tietysti saattoi herättää hieman kummastusta! Huipputiimimme on kuullut toiveeni, ja tänä kesänä pääsenkin kokeilemaan siipiäni välittäjän työssä. Minun ei varmasti tarvitsisi erikseen sanoa, vaan sanonpa sen silti; olen näistä uusista haasteista erittäin innoissani!

Vapaa-aikani kuluu pääasiassa koiran kanssa lenkkeillen, kuntosalilla treenaten sekä läheisteni kanssa aikaa viettäen. Rakastan myös hyvää ruokaa ja matkustelua, vaikka jälkimmäinen onkin harmillisesti jäänyt viime aikoina vähiin vallitsevasta maailmantilanteesta johtuen.