Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

Asuntokaupan ilmapuntari ja rusinat pullasta

Komea kattaus myytäviä asuntoja. Joukossa "pullan rusina", Tunturikatu 14, josta eilen illalla 16.05. hyväksyttiin ostotarjous.

Asuntokaupan ilmapuntari on herkkä. Kun epävarmuus markkinoilla kasvaa, kasvaa välittäjän vastuu. Nyt ei ole oikea aika ylihinnoitella asuntoja. Pidentyviin myyntiaikoihin on hyvä niihinkin varautua ja siitä asunnon myyntiä harkitseville rehellisesti kertoa. Välittäjän perspektiivi mitä markkinoiden heilahteluun tulee, on jälleen arvossaan. (Meillä on tiimissämme yhteensä miltei 50 vuoden kokemus asuntokaupasta Helsingin kantakaupungissa). Olemme vuosikymmenissä oppineet, että asunto kantakaupungissa on AINA varma sijoitus.

Tarjonnan lisääntyessä on asuntomarkkinoilla rusinat pullasta meininki. Oikein hinnoitellut asunnot, joiden sijainti on hyvä ja yhtiö hoidettu, tekevät kauppansa.

Toukokuussa 2021 oli Töölön alueella myynnissä 100 asuntoa, 17.05 2022 on tarjolla 271 asuntoa. Kun vielä viime vuonna kehotimme asiakkaita ensin ostamaan ja sitten vasta myymään, on suosituksemme nyt päin vastainen: myy ensin, osta vasta sitten uusi. Em. ei koske Sinua, jos asunto on pullan rusina, asunto, jolle aina löytyy kysyntää.

Kevät on aina asunnonvaihdon vilkkainta aikaa. Meillä on hieno kattaus myytäviä huoneistoja.

Sovi oma esittelyaikasi – neuvotellaan Sinulle uusi upea koti ja/tai varma sijoitus.

Oma myymättä? Kutsu meidät käymään. Saat realistisen arvion asuntosi hinnasta ja varmasti monta hyvää neuvoa siitä, kuinka asunnonvaihtoa on juuri nyt fiksua viedä eteenpäin.

Ilo palvella, etuoikeus esitellä!

Lisätietoa meiltä:
OONA ILLMER
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
p. 040 750 2396
oona@annatoppinen.fi

NINA KARVONEN
LKV, LVV
p. 045 873 5007
nina@annatoppinen.fi

ANNA TOPPINEN
LKV, LVV, yrittäjä, oik.kand.
p. 050 551 4115
anna@annatoppinen.fi