Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

Asuntopula, asuntopula

MYYTY Cygnaeuksenkatu 6, 68m2. Kaunis koti, loistava sijainti - tarjouksia tukuttain

MYYTY Oksasenkatu 9, 77m2. Näköalakoti 7/7 kerroksessa - tästä talosta olemme myyneet jo 5 asuntoa

MYYTY Eiranranta 7, 168m2. Unelmien valossa kylpeävä merinäköala-asunto. Tämän olisi moni halunnut kodikseen

MYYTY Vatakuja 2, 54m2. Ylin kerros, merinäköala, putkiremontti tehty - kiinnostus valtava

Meillä on positiivinen ongelma. Asunnot kantakaupungissa menevät kaupaksi vikkelään ja meitä uhkaa asuntopula. Kiinteistönvälittäjän asuntopuola on pula myytävistä kohteista. Kesä yllätti tämän kaiken nähneen kiinteistönvälittäjän ja kauppa kävi koronasta huolimatta, tai ehkä juuri siksi, tasaiseen tahtiin. Syyskuussa 2020 teimme kaikkien aikojen myyntiennätyksen sekä kauppojen kappalemäärissä, että tiimimme tuloksessa.

Keväällä ennustin asuntokaupan hyytyvän koronapandemian vuoksi. Mietin jopa, että laitetaan ”lappu luukulle” ja palataan asiaan syksyllä. Kuinka väärässä olinkaan! Kun aikuiset siirtyivät etätyöhön ja lapsetkin olivat kotona, huomasi moni asuvansa epäsopivassa asunnossa. Jotkut havahtuivat lisähuoneiden tarpeeseen ja joku taas sanoi asuvansa aivan liian suuressa asunnossa. Eräs asiakas nauroi, että kun nelijöitä on yli 150 ja huoneita kuusi, asuu yksin ja käyttää vain kahta huonetta, on syytä päivittää asunto tähän elämäntilanteeseen sopivammaksi.

Pitkin kesää ja eteenkin elokuussa myytävien asuntojen määrä kasvoi kiitettävästi. Aluetuntemuksemme on taannut asunnoille oikean hintatason: ei ylihintaa, ei alihintaa vaan oikea hinta myytäville kohteille. Aluetuntemuksemmme on luonnollisesti taannut asunnoille myös kohtuullisen myyntiajan. Vilkkaan syyskuun ansioista on myyntivarastomme huvennut hupenemistaan. Kysyntää on kantakaupungissa kaiken kokoisista asunnoista.

Meillä ei toki koskaan olisi pulaa myytävistä kohteista, jos olisimme koko pääkaupunkiseudun tai koko Suomen välittäjiä. Myymme Helsingin kantakaupungin asuntokaupan asiantuntemusta ja toimimme kolmion Lauttasaari-Munkkiniemi-Kulosaari sisällä.

Meitä uhkaa jälleen asuntopula. Uusia myyntitoimeksiantoja otetaan kernaasti vastaan. Juuri nyt meillä on aikaa ja energiaa tarttua uusiin haasteisiin. Jos harkitset asuntosi myyntiä, ota yhteyttä!

Konsultaatiomme on veloitukseton ja autamme Sinua yhteensä yli 40 vuoden kokemuksella asuntokaupasta kantakaupungissa. Saamme kiitosta ”kodikkaasta”, yksilöllisestä, asiantuntevasta palvelusta ja palvelumme ehdottoman kilpailukyisestä hinnasta.

Soita Anna Toppinen 050 551 4115, lähetä sähköpostia anna@annatoppinen.fi tai Nina Karvonen p. 045 873 5007, nina@annatoppinen.fi