Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

Ei Hangosta Haltille – mutta Kyllä Kalliosta Kaivopuistoon!

Munkkiniemi, Lauttasaari, Kallio, Ullanlinna, Punavuori, Ruoholahti, Jätkäsaari. Mikä lista se tämä on? Se on lista Helsingin kaupunginosista, joissa olen asunut. Lieneekö lukkarinrakkautta vanhoja kotikulmia kohtaan, kun viihdyn ihan parhaiten myös työssäni silloin, kun myyntikohteeni ovat Helsingin kantakaupungissa. Lauttasaari-Kulosaari-Munkkiniemi on se kolmio, jonka sisällä tunnen talot ja kadut ”kuin omat taskuni”. Missä ovat koulut, kaupat ja muut palvelut? Näihin kysymyksiin löytyy vastaus useimmiten papereita pläräämättä. Huvittelen muistelemalla kantakaupungin yhtiöiden ovikoodeja, talojen rakennusvuosia ja putkiremontin toteuttamisvuosia. (huvinsa kullakin).

Ihailen ja ihmettelenkin niitä kollegoja, jotka ovat ”koko Suomen välittäjiä” ja joilla myyntikohteet sijaitsevat 700km säteellä. Minulla ja tiimilläni säde on vain noin 20km.
Onneksi meillä on hyviä yhteistyökumppaneita, jotka auttavat asiakkaitamme, kun myyntikohde on kantakaupungin ulkopuolella. Helsingin kantakaupungin vanhojen yhtiöiden asunnot ovat välillä todella haastavia hinnoitella. Samassa talossa voi 1 ja 6 kerroksen neliöhinnassa olla parhaimmillaan 4000€/m2 ero. Hurja on esimerkki, jossa eräs välittäjä arvioi pelkästään tilastojen perusteella hinnaksi 750.000€, toinen 800.000€ ja minä 1.100.000€. Toteutunut hinta oli 1.050.000€. Myyjä oli tyytyväinen ja lupasi suositella tuttavilleen. Lupauksensa on pitänyt ja olen saanut monta mielenkiintoista kotia välitettäväksi.

Olemme 3 naisen tehotiimi ja meillä kaikilla on vankka kokemus nimenomaan Helsingin kantakaupungin asuntomarkkinasta. Myymme asuntoja Kalliosta-Kaivopuistoon. Samalla innolla paneudumme toimeen, olipa kysymyksessä 25m2 kotipesä tai 200m2 ”luksuslukaali”, kunhan asunto sijaitsee Helsingissä.

Myymme kantakaupungin asiantuntemusta ja kaikenlaisia asuntoja, mutta emme voi olla ihan koko Suomen asuntokauppiaita. Siihen ei riitä aikamme, eikä asiantuntemuksemmekaan. Kai tämän voi ihan julkisesti tunnustaa.

Toivotamme Sinutkin tervetulleeksi aina niin vilkkaille asuntokaupan kevätmarkkinoille. Ostamassa tai myymässä, nyt on aika sanoa KYLLÄ asuntokaupoille ja ottaa avuksi Annan ketterä tiimi!

Melkein itkin ilosta, kun Etu-Töölöläinen asiakkaamme lähetti oheisen palautteen. Vahvistaa uskoamme siihen, että aluetuntemuksella on tärkeä sija välittäjää valittaessa!

Ensivaikutelma ei pettänyt, Annan tiimi teki vaikutuksen loppuun asti. Heillä oli alusta alkaen innostunut ote. He arvostivat asuntoa ja antoivat sen mukaisen hinta-arvion. Erityiskiitos hienosta esitteestä! Siinä kuvastui vakuuttava Töölön tuntemus, ja ne ihanat kuvat pisteenä Iin päällä! Kaikki sujui nopeammin kuin olisin kuvitellutkaan. Saimme pyydetyn hinnan, yhden näytön jälkeen. Olin tiiviisti yhteydessä Ninaan, ja hän vastasi viipymättä viesteihini. Iso kiitos Annan tiimille, olitte totisesti ketterä porukka – ja vielä hauskoja persoonia! 😉