Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

Ei pyörää tarvitse kahdesti keksiä…eikä asuntoilmoitusta

Kalevankatu 25. Tarjolla moneksi muuntuva 5/6 kerroksen asunto. Loistoyhtiö.
Kerrostalo, 3h+k+palv.h+kph+wc, 116 m2
Helsinki, Kamppi
Kalevankatu 25 A, 00100 Helsinki
Mh. 876.000€

Korkeavuorenkatu 4. Tarjolla kolmio huippuyhtiössä. Vastike vain 0,50€/m2
Kerrostalo, 3h+k+kph, 63 m2
Helsinki, Ullanlinna
Korkeavuorenkatu 4 A , 00150 Helsinki
Mh.628.740€

Torkkelinkuja 10. Tarjolla soma, kohennusta kaipaava koti "Itä-Kaivopuiston" idyllissä.
Tilaisuus remonttitaitoiselle.
Kerrostalo, 1h+k+kph, 34 m2
Helsinki, Kallio
Torkkelinkuja 10, 00500 Helsinki
Mh. 284.000€

Luotsikatu 9. Tarjolla huikea koti Skattan kattojen yllä.
Kerrostalo, 4h+k+rt+kph+s+wc+viherh., 186 m2
Helsinki, Katajanokka
Luotsikatu 9 A , 00160 Helsinki
Mh. 1.795.000€

Minulle soitti kerran asiakas, joka sanoi ”Apua Anna! Luulin, että asuntoni, jonka juuri myin kauttasi, on tullut uudelleen myyntiin”. Asiakas oli lukenut ilmoituksen, jossa hänen asuntonsa ilmoitusteksti oli kopioitu sanasta sanaan. Sama tunne tuli minulle nyt aamulla, kuin luin erään toimijan asuntoilmoituksen. Ei nyt tällä kertaa sanasta sanaan, mutta melkein. Ilmeisesti toimija mietti, että mitäpä tuota tekstiä itse värkkäämään, kun sen voi toiselta kopsata. Olenko pikkusielu piipittäjä? Ehkä niin, mutta ilmoitusten teko, on tärkeä osa työtämme ja haluaisimme aina, että niissä näkyisi meidän kädenjälkemme. Kaunis kiitos tuli kerran asiakkaalta, joka sanoi: ”Tekstejänne on hauska lukea, ne ovat kuin pieniä tarinoita.” 🙂

1) Tiimi Anna teksti

Tunnelma alkaa jo huikean kauniissa entisöidyssä porrashuoneessa ja jatkuu somassa asunnossa. Huoneisto on oikea ”tilaihme”, sillä kaksio vanhassa talossa ja näissä neliöissä on harvinaisuus. Olohuoneen suuresta erkkeristä tulvii valoa ja mittava huonekorkeus lisää tilan tuntua entisestään.

Yhtiöllä on omistuksessaan 5 liikehuoneistoa, 2 asuntoa ja 6 autopaikkaa. Vuokratuotot turvaavat yhtiön taloutta.

Talon piha suihkulähteineen ja valaistuine puineen on asukkaiden ylpeys. Piha onkin oikea keidas kesällä ja fiksusti valaistuna se on kaunis katsella myös syksyn pimenevissä illoissa.

Sijainti arvostetussa Etu-Töölössä. Museokatu edustaa kaupunkikulttuuria parhaimmillaan. Monet pittoreskit kahvilat ja ravintolat palvelevat alueen asukkaita. Merenranta kelpo ulkoilumaastoineen on lähellä ja Töölön torillekin kipaisee muutamassa minuutissa. 48m2 kaksio on erinomainen valinta niin sijoittajalle kuin omaa kotia etsivällekin.

Varaa oma esittelyaikasi tai pyydä lisätietoja. Kanssamme myös oman asuntosi arviointi hoituu ripeästi, veloituksetta ja ammattitaidolla! Myyntiä hoitavat: Anna Toppinen, p. 050 551 4115, anna@annatoppinen.fi ja Nina Karvonen p.045 8735007, nina@annatoppinen.fi

2) Oikotien teksti

Tunnelma alkaa jo huikean kauniisti entisöidyssä porrashuoneessa ja jatkuu somassa asunnossa. Korkeista ikkunoista tulvii valoa ja mittava huonekorkeus lisää tilan tuntua entisestään. Asunnon seinät ovat raikkaan vaaleat, paitsi makuuhuoneessa, jossa on käytetty rauhoittavan maanläheistä beigen sävyä. Asunnossa on tyylikkäät, lakatut puulattiat. Kodikkaan, kompaktin keittiön kaapit ovat kaunista hennon vihertävää sävyä ja lattia trendikästä korkkia. Keittiöstä löytyy jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone ja sinne mahtuu mahtuu hyvin ruokaryhmä. Kylpyhuone remontoidaan täysin syyskuussa alkavan LVIS-saneerauksen yhteydessä, ripeän päätöksen myötä pääset mahdollisesti vielä vaikuttamaan siihen, miltä asuntosi saniteettitilat tulevat näyttämään!

Vakavaraisella yhtiöllä on omistuksessaan 5 liikehuoneistoa, 2 asuntoa ja 6 autopaikkaa ja talo seisoo tukevasti omalla tontilla. Vuokratuotot sekä oma tontti turvaavat yhtiön taloutta auttaen pitämään yhtiövastikkeen maltillisena. Hoitovastike onkin erittäin kohtuullinen, vain 179,45 €/kk (3,7 €/m2). Talon piha kauniine suihkulähteineen ja valaistuine puineen on asukkaiden ylpeys! Piha onkin oikea keidas kesällä ja fiksusti valaistuna sitä on kaunis katsella myös syksyn pimenevissä illoissa. Pihalta löytyy myös lapsille keinut ja hiekkalaatikko.

Asunto sijaitsee huippupaikalla arvostetussa Etu-Töölössä. Museokatu edustaa kaupunkikulttuuria parhaimmillaan, lukuisat upeat kahvilat ja ravintolat palvelevat alueen asukkaita. Merenranta mahtavine ulkoilumaastoineen on ihan lähellä ja Töölön torillekin kipaisee vain muutamassa minuutissa. Tämä 48,5 m2 kaksio on erinomainen valinta, kun haet tehoneliöitä kantakaupungista!