Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

Heinäkuu 2019 tuli ja toi jälleen ASUNTOPULAN!

MYYTY Eteläinen Hesperiankatu 6, 60,5m2

MYYTY Museokatu 34, 163m2

MYYTY Mannerheimintie 98, 48,5m2

MYYTY Ratakatu 23, 50,5m2

Huh! Murheensa kullakin – näin voin kai todeta. Kun kevään mittaan myyntivarastomme kasvoi kasvamistaan, on se heinäkuun tullen kutistunut olemattomiin. Viimeisen viikon aikana ovat nämäkin 4 komeaa kotia löytäneet kauttamme uudet omistajat. Tarjousneuvotteluja käydään juuri yhdestä myynnissä olevasta kohteesta.

Ehkä tämä on seurausta siitä, että olemme koko kevään tehneet töitä ahkerasti ja sitkeästikin. Kesäkuussa on ollut sadonkorjuun aika!

Kiinteistönvälittäjän ”asuntopula” on pula myytävistä asunnoista. Olemme näytöillä tavanneet paljon asiakkaita, jotka juuri nyt etsivät kotia kantakaupungista. Lukuisat tehdyt tarjoukset kertovat siitä, että kesällä ovat tosiostajat liikkeellä. Emme haluaisi millään myydä ”ei oota”, kun kysyntää on.

Kun myytävät asunnot ovat huvenneet huimaa vauhtia on meillä jälleen aikaa, intoa ja energiaa tarttua uusiin haasteisiin. Jos siis olet myymässä asuntoasi, kutsu meidät käymään! Ei sinun tarvitse siivota, tiskata tai leipoa. Varaa aikaa noin tunti. Saat veloituksetta arvion asunnostasi ja kattavan, kuitenkin varsin kohtuullisen palkkiotarjouksemme. Palvelemme yhteensä yli 30 vuoden kokemuksella ja saamme kiitosta kodikkaasta, yksilöllisestä ja asiantuntevasta palvelustamme.

Emme ole ihan koko Suomen välittäjiä, mutta kantakaupungin kadut, kujat, talot ja yhtiöt tunnemme kuin omat taskumme – joskus jopa hieman paremminkin. 🙂

Soita jo tänään Anna Toppinen 050 551 4115 tai laita s-postia anna@annatoppinen.fi Tehdään tänä kesänä Sinunkin asuntounelmistasi totta!