Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

Heleässä helmikuussa kävi kauppa kantakaupungissa!

Ullanlinna
4h+k+wc+kph, 110 m2
Korkeavuorenkatu 6
MYYTY ennen ensiesittelyä pyydettyyn hintaan. Tarjouksia tuli useampikin

Etu-Töölö
5h+k+kph, 132m2
Tunturikatu 4
MYYTY ensiesittelyssä ja hieman yli pyydetyn hinnan

Etu-Töölö
3h+k+halli+kph+vh, 75 m2
Töölöntorinkatu 3
MYYTY ripeästi ja hinnasta tingittiin vain hieman

Etu-Töölö
3h+k+kph+2xwc, 93 m2
Eteläinen Hesperiankatu 28
MYYTY heti ensiesittelyn jälkeen pyydettyyn hintaan. Tarjouksia tuli useampikin.

Kevät on aina asunnonvaihdon kulta-aikaa. Niin näyttää olevan myös keväällä 2019. Helmikuussa löysivät nämäkin neljä kotia kauttamme uudet omistajat. Sekä ostajat että myyjät ovat jälleen tulleet asuntokaupan ”kevätmarkkinoille”. Oletpa sitten ostamassa tai myymässä, oikea aika  toimia on juuri nyt. Tarjontaa ja kysyntää on näin keväällä runsaasti ja kaupat syntyvät ripeään tahtiin.

Jos Sinäkin pohdit asuntosi myyntiä – pyydä meidät ”kylään”. Ei sinun tarvitse siivota, tiskata tai leipoa. Meillä on yhteesä yli 40 vuoden kokemus asuntokaupasta kantakaupungissa ja saamme kiitosta ”kodikkaasta”, kuitenkin ehdottoman asiantuntevasta palvelustamme. Aluetuntemuksemme takaa asunnollesi oikean hintatason ja kohtuullisen myyntiajan. Tapaaminen kanssamme  ei maksa kuin vaivan, mutta palkaksi  saat varmasti hyvää tietoa siitä, kuinka juuri nyt kannattaa asuntokaupoilla toimia!

Pelkän palkkion (joka meillä on ehdottoman kilpailukykyinen) lisäksi kannattaa myyntiä harkitsevan kysyä, mitä palkkio sisältää ja mikä on se summa, joka asunnon myyjälle jää kulujen jälkeen ”käteen”. Näiden asioiden pitäisi palkkioprosentin ohella olla asioita, jotka asunnon myyntiä harkitsevan olisi mielestämme ihan ehdottoman hyvä kartoittaa.

Tässä vielä ”suosikkiteesini” asunnonetsijälle :”Asunto on kuin rakkaus, kun se oikea löytyy on aika lopettaa etsimminen”.

Asuntokaupan tehotiimi Anna ja Nina palveluksessasi!

Anna Toppinen 050 551 4115 Nina Karvonen 045 873 5007

Emmekä me suinkaan ihan kaksin Ninan kanssa pärjää. Loistoassari Iris pitää toimistossa homman näpeissään.