Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

Huoneistokeskus, Kiinteistömaailma, Re/Max, Huom! vaiko tiimi Anna, Nina & Oona?

Taas on meillä komea kattaus myytäviä huoneistoja. Pursimiehenkadun yksiö tosin tuli myydyksi ennen kuin painomuste ilmoituksesta oli ehtinyt kuivua
.

Asunnon myyntiä harkitsevat vertaavat joskus useampia alan yrityksiä, ellei sitten ole sitä luottovälittäjää, jonka puoleen aina käännytään, olipa tuo henkilö sitten minkä tahansa ”lipun” alla. Meillä on kokemusta monista alan yrityksistä, sillä olemme toimineet Huoneistokeskuksessa, Kiinteistömaailmassa, Re/Maxissa ja Huomissa. Oppimme, kokemuksemme ja vain ne parhaat puolet kunkin yrityksen toimintamallista olemme niputtaneet yhteen ja luoneet ihmisläheisen, aluetuntemukseen ja asiantuntijuuteen nojaavan palvelukokonaisuuden.

Kun meillä ei ole suurta organisaatiota ”ruokittavana” olemme voineet siirtää näin säästyneet varat asiakkaillemme edullisiksi välityspalkkioiksi.

Kevät on aina asunnonvaihdon kulta-aikaa! Niin näyttää olevan myös keväällä 2022. Sekä ostajat että myyjät ovat jälleen tulleet asuntokaupan ”kevätmarkkinoille”! Oletpa sitten ostamassa tai myymässä, oikea aika toimia on juuri nyt! Tarjontaa ja kysyntää on näin keväällä runsaasti ja kaupat syntyvät ripeään tahtiin.

Olen joskus leikilläni sanonut, että asuntokaupassa on aina ”kevätmarkkinat” ja ”syysmarkkinat”. Markkinoillahan ennenkin ostajat ja myyjät tapasivat ja tavara vaihtoi omistajaa vikkelään.
Jos pohdit asuntosi myyntiä – pyydä meidät ”kylään”. Ei sinun tarvitse siivota, tiskata tai leipoa. Meillä on vankka kokemus asuntokaupasta kantakaupungissa ja saammekin kiitosta ”kodikkaasta”, kuitenkin ehdottoman asiantuntevasta palvelusta sekä tietenkin kilpailukykyisestä hinnoittelustamme, mitä palkkioon tulee.

Tapaaminen kanssamme ei maksa kuin vaivan, mutta palkaksi saat varmasti hyvää tietoa siitä, kuinka juuri nyt kannattaa asuntokaupoilla toimia! Emme ole ihan koko Suomen välittäjiä, mutta Helsingin kantakaupungin taloyhtiöt, kadut, kujat ja palvelut tunnemme kuin omat taskumme – joskus jopa hieman paremminkin 😉

Asuntokaupan tehotiimi LKV:t Anna, Nina ja Oona palveluksessasi!

Anna Toppinen 050 551 4115 Nina Karvonen 045 873 5007 Oona Illmer 040 750 2396