Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

Hyvä koti – PAHEMPI MIELI

Halutuimpien asuntojen määrä on rajallinen ja kun sellainen ”asuntokarkki” tulee markkinoille, on ottajia monta. Ostajan täytyy olla valmis tekemään suuria ratkaisuja nopeasti. Muutaman pettymyksen ja ”läheltä piti” tilanteen jälkeen on asunnonetsijästä kouliintunut asunnonoston ammattilainen. Pankkiasiat on hoidettu, välittäjän kanssa on etukäteen tutustuttu yhtiön papereihin ja epäselvät asiat kysytty isännöitsijältä. Näytölle mieli päätöksentekomoodissa, eikä tilanne aiheuta stressiä. Vuonna 2021 on meillä ollut myynnissä kolme asuntoa, joiden suhteen voi todeta: Hyvä koti – PAHEMPI mieli.

Myyjä voi myydä vain yhdelle, joku jää aina hopealle ja kokee mielipahaa. Mielestäni meillä välittäjilläkin on tilanteessa moraalisia velvoitteita. Ainakin tarjota asuntoa ensin niille, jotka ovat omansa kauttamme myyneet, palvelustamme maksaneet ja odottavat OMAN VÄLITTÄJÄN auttavan heitä uuden kodin etsinnässä. Kun me myymme asunnon ja asiakas hakee uutta kotia, täyttyy sähköpostimme Oikotien linkeistä. ”Mitä tästä pidät, mitä mieltä yhtiöstä, mitä mieltä hinnasta”. Konsultoimme asiakkaitamme laajasti, jos vaikka olisi niin, ettei meidän tarjontaamme vapautumisjan puitteissa tulee asiakkaallemme sopivaa vaihtoehtoa.

Jokainen asunnonetsijä löytää oikean asunnon ja entisissä kilpailutilanteissa koetut pettymykset unohtuvat. Olenpa saanut todistaa sitäkin, kun uuden asunnon omistaja onnellisena huokaa .” onneksi emme saaneet sitä asuntoa josta viime viikolla teimme tarjouksen – tämä kun sopii meille niin paljon paremmin!”