Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

On näytön paikka!

Huomenna on jälleen sunnuntai - se on näytön paikka! Esittelyssä Sibeliuksenkatu 11, Vinämöisenkatu 1, Topeliuksenkatu 17 sopimuksen mukaan ja HUPS - Urheilukatu 16 tulikin myydyksi.

Tiimini krooninen asuntopula (pula myytävistä asunnoista) on onneksi sentään hieman helpottanut. Olemme saaneet monta mielenkiintoista kotia asuntokaupan aina yhtä vilkkaille kevätmarkkinoille.

Aktiivinen myyntityömme ja näkyvä markkinointimme on toki aiheuttanut sen, että varastomme hupenee kiivasta tahtia. Meillä onkin hyvää aikaa ja energiaa ottaa vastaan uusia myyntitoimeksiantoja.

Jos mietit asunnon ostoa, tule ihmeessä tutustumaan näihin koteihin. Jos taas mietit asunnon myyntiä, olet tervetullut tapaamaan meitä esittelyihimme tai ottamaan meihin muutoin yhteyttä.
”Open house”, sunnuntaiesittely, on hyvä tapa/paikka kartoittaa tarjontaa, eri asuinalueita ja välittäjiäkin. Ei ole ollenkaan tavatonta, että välittäjä saa viikolla yhteydenoton sunnuntaiesittelyssä käyneeltä asiakkaalta ja sisältö on tämä ”haluan teidät minunkin kotiani myymään”

Arvioimme nopeasti – myymme ripeästi. Viimeisen 3 kuukauden aikana on 90% meillä myytävänä olleista asunnoista löytänyt uuden omistajan alla kuukauden myyntiajalla. Hyvä välitystapa velvoittaa meidät kertomaan myyjälle todennäköisen toteutuvan kauppahinnan. Tästä hinnasta on tinkimisprosentti ollut vain 2-4%. Onpa monta asuntoa myyty jälleen pyydettyyn hintaan ja joistakin, kaikkein halutuimmista, on hinta noussut hieman yli pyydetyn hinnan.

Olemme kantakaupungin asuntojen arviontiin ja myyntiin erikoistunut ketterä myyntitiimi.
Oletpa sitten ostamassa tai myymässä asuntoa, ota Annan ketterä, koulutettu ja kokenut tiimi asuntoasioitasi hoitamaan!

TERVETULOA ESITTELYIHIMME JA ASUNTOKAUPAN KEVÄTMARKKINOILLE!