Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

Palvelemme ilolla!

Hui, kuinka kauan olemmekaan pysyneet alalla, jolla vaihtuvuus on suuri ja kilpailu armotonta. Kun minulta kysyttiin, kuinka kauan aion olla työssä, niin vastaus oli tämä: haluan olla alalla niin kauan, kun innostun uusista ihmisistä, uusista asunnoista ja kaupankäynti on minusta hauskaa. Loppua ei ole näkyvissä. Kun aluetuntemus kasvaa, kasvaa asiantuntemus ja voi olla ylpeä siitä mitä tekee. Tehtävämme on tuottaa asunnonmyyjälle lisäarvoa siitä, että hän käyttää palveluamme.

Eräs nuori kollega (kilpailija) kirjoitti somessa, että ”aika on ajanut Annan ohitse”. Kysyin: ”Milloin on aika ajanut hyvän asiakaspalvelun ohitse”? Ja toinen kysymykseni oli: ”Toiminko alalla, jossa perspektiivistä on haittaa”? Nuori kollega (kilpailija) poisti ajatustenvaihtomme somesta ja ihan hyvä niin.

Asiakkaat osaavat välillä piristää kauniilla sanoilla. Otin hiljan myyntiin asunnon perheeltä, jonka kanssa olen vuosien varrella tehnyt kaksi aiempaa asuntokauppaa. Mies totesi: ”Kun tulee tuomioistuimen ilottomasta maailmasta, on sinua Anna, mukava tavata. Olet aina niin hyväntuulinen ja positiivinen”. No kyllä niitä risujakin välillä tulee, joskus aiheesta, välillä aiheetta. Kun asunnosta käydään kilpailu tai se unelma-asunto, jonka sohvan paikankin olet jo päätänyt, lunastetaan, saattaa ostajan syyttävä sormi osoittaa ihan aiheetta välittäjää. Aiheelliset risut otamme kiitollisuudella vastaan. Kehitys kehittyy ja rehellisen palautteen siivittämänä ammattitaito karttuu.

Kauppa käy supervilkkaana Töölössä ja muuallakin kantakaupungissa. Ohessa ilmoituksemme viimeisimmässä Töölöläisessä. Emme malta olla millään kertomasta esimerkkien valossa, millaisille asunnonoille on juuri nyt kysyntää. Markkinatilanne on tänä syksynä ollut sen laatuinen, että kysyntää on ollut ja on edelleen kaiken kokoisille ja kaiken kuntoisille asunnoille.

Jos asunnonvaihto on tapetilla, on hyvä aloittaa vaikkapa siitä, että hankkii arvion nykyisen asunnon myyntihinnasta ja-ajasta. Jos haluat ryhtyä toimeen heti, ehdit vielä saada asuntosi aina niin vilkkaille asuntokaupan joulumarkkinoille!

Vaikka 80% meille myyntiin tulevista asunnoista tuleekin suosituksista tai vanhoilta tutuilta asiakkailta, palvelemme ilolla myös uusia asiakkaita.

Yksi pieni toive, jos sellainen sallitaan, meillä on uusille asikkaillemme. Älkää ihan ensiksi kysykö palvelumme hintaa (joka aina on varmasti kilpailukykyinen). Kysykää, mitä lisäarvoa palvelumme voi teille asunnonmyyjänä tuottaa! Lisäarvo ei ole pelkästään parempi hinta, vaan myös kaupan sujuvuus.