Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

Oikea hinta on paras hinta

Oikea hinnoittelu on yksi onnistuneen asuntokaupan kulmakivistä. Hinta-arvion on hyvä perustua moneen seikkaan, kuten lähialueen toteutuneisiin myyntihintoihin, kulloiseenkin markkinatilanteeseen ja tietenkin asunnon kuntoon ja ominaispiirteisiin. Usein meiltä kysytään, mitkä kolme asiaa vaikuttavat eniten asunnon arvoon. Vastaus on aina vaan se sama: sijainti, sijainti ja sijainti.

Asunnon myyjän on hyvä muistaa, ettei paras hinta-arvio aina tarkoita samaa kuin korkein hinta-arvio. Liian korkea arvio mairittelee toki asunnon omistajaa, mutta samalla karkottaa potentiaaliset ostajat.

Alueen asuntokaupan asiantuntija on aina valmis perustelemaan hinta-arvionsa. Asunnon myyjän kannattaa pyytää nähtäväksi tilastotietoa toteutuneista myyntihinnoista ja kilpailutilanteesta. Ja se aina yhtä tärkeä seikka, referenssit: kuinka paljon välittäjä on myynyt vastaavanlaisia asuntoja naapurustosta ja kuinka hyvin välittäjän hinta-arviot ovat pitäneet yhtä toteutuneiden hintojen kanssa.

Kysy meiltä, mikä juuri nyt on asuntosi paras hinta! Ei ylihintaa, ei alihintaa, vaan se ihan paras(oikea) hinta asunnostasi. Aluetuntemuksemme takaa oikean hintatason ja kohtuullisen myyntiajan. Tämä koskee asuntoja toimialueellamme: Lauttasaari-Kulosaari-Munkkiniemi kolmion sisällä.

Valmiit asiakkaat ja ostotoimeksiannot. Nämä eivät ole lupauksia, joita annamme. Nämä eivät ole myöskään lupauksia, joiden avulla pyrimme asiakkaan luokse palveluistamme kertomaan.
Emme ole koskaan myyneet asuntoa ostotoimeksiannolla, paitsi Jätkäsaaren ja Ruoholahden Hitas-asunnot, joihin kaupunki määrää hinnan.

Valmis asiakas? No toki meillä on paljon asiakkaita, jotka etsivät asuntoa tietyltä alueelta. Onko meillä ”plakkarissa” juuri nyt juuri tietylle asunnolle se ihan parhaan hinnan maksaja? Tätä emme voi, emmekä halua millään luvata. Asia, jonka voimme varmuudella sanoa: parhaan hinnan asunnosta maksaa se, jolle asunto parhaiten sopii. Tiheällä kammalla ”kampaamalla” se parhaan hinnan maksaja löytyy!

Kun asunnonmyynti on tapetilla, kutsu meidät käymään! Keskustelu kanssamme ei maksa mitään, mutta saat varmasti arvokasta tietoa siitä, kuinka kantakaupungin asuntomarkkinoilla on juuri nyt viisasta toimia.

Ostotoimeksianto tai valmis asiakas – näitä emme lupaa! Lupaamme: Ei ylihintaa, ei alihintaa. Me myymme asuntosi parhaaseen hintaan!

Ilo palvella!