Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

Perintöasunnot ja ASUNTOPULA

RATAKATU 27 Uniikki loft-asunto kaupungin sykkeessä. Myyntiaika alle viikon. Meitä oli x-kollega omistajalle suositellut! - SUURKIITOS!

HOLLANTILAISENTIE 1 Tiimimme tehomyyjä, LKV Nina Karvonen, myy myös arvoasunnot taidolla ja kohtuulliseen aikaan. HIENOA!

FREESENKATU 3 A Tämä huippupaikalla (niin talossa kuin alueellakin) ollut kaksio myytiin sukkelaan. NÄITÄ LISÄÄ!

UUDENMAANKATU 13 Koti korkealla hoidetussa yhtiössä. 4 tarjousta ja 50 yhteydenottoa - myyntiaika 1 vuorokausi. KYSYNTÄ YLITTÄÄ TARJONNAN!

ASUNTOPULA! ASUNTOPULA! Tammikuu 2021 on ollut, niin kuin nuoriso sanoisi, ”paras asuntojen myyntikuukausi ikinä”. Meitä ei pelasta asuntopulasta=pula myytävistä kohteista, edes ne lukuisat ”perintöasunnot”, jotka olemme tammikuussa myyneet.

”Perintöasuntoja” ovat kantakaupungin huoneistot, joita joku muu välittäjä on ensiksi pitänyt listoillaan onnistumatta löytämään ostajaa. Me perimme usein asuntoja muilta toimijoita ja toivotamme tietenkin näidenkin huoneistojen omistajat tervetulleiksi kokemaan ketterän tiimimme toimintaa.

”What you see is what you get” on mottomme. Kun olet myymässä asuntoa kantakaupungista, saat kaksi alueen asiantuntijaa asuntosi myyntiä hoitamaan. Lisäksi meillä on apuna Suomen paras kuvaaja Mikael, huippustailaaja Niina tiimeineen, Sakari auttamassa markkinoinnin suunnittelusssa, Tomppa kun tietotekniikka jumittaa, Petri kun pykälät eivät aukea, Adamsin Katja ja Tuomas mainonnassa ja tietysti huippuassari Oona toimistolla. Anna ja Nina saavat keskittyä siihen, mikä välittäjän työssä on se kaikkein tärkein: palvelemaan asiakkaita niin hyvin kuin vain taitavat!

Kiitos vilkkaan tammikuun, uhkaa Annan ahkeraa tiimiä asuntopula. Välittäjän asuntopula = pula myytävistä kohteista.

Myyntivarastomme on hupenemassa olemattomiin. Nyt meillä on aikaa ja energiaa tarttua uusiin haasteisiin.Uusia myyntitoimeksiantoja otetaan kernaasti vastaan. Jos harkitset asuntosi myyntiä, ota yhteyttä!

Konsultaatiomme on veloitukseton ja autamme Sinua yhteensä yli 40 vuoden kokemuksella asuntokaupasta kantakaupungissa. Saamme kiitosta ”kodikkaasta”, yksilöllisestä, asiantuntevasta palvelusta ja ehdottoman kilpailukyisestä hinnastamme.

Arvioimme asuntosi asiantuntevasti, ripeästi ja veloituksetta!

Aluetuntemuksemme takaa Sinunkin asunnollesi oikean hintatason ja kohtuullisen myyntiajan.

NINA KARVONEN
LKV, LVV
p. 045 873 5007
nina@annatoppinen.fi

ANNA TOPPINEN
LKV, LVV, yrittäjä, oik.kand.
p. 050 551 4115
anna@annatoppinen.fi

#kiinteistönvälitys#
#unelma-asunto#
#tiimiannatoppinen#
#asunnonmyynti#
#asuntokantakaupunki#