Mitä palkkioomme kuuluu

10+5 lupaustamme asunnon myyjälle:

Ei kuluja, jos ei kauppaa – ei piilokuluja
Uskomme tekemiseemme. Lupauksemme sinulle on; ei kuluja, jos ei kauppaa.

Asiakirjakulut
Laadimme/hankimme lakisääteiset myyntiasiakirjat, kuten isännöitsijäntodistukset, kaavaotteet, rasitustodistukset, pohjakuvien tilauksen ja niiden ammattimaisen puhtaaksi piirtämisen.

Kauppakirjojen laatiminen ja asiakirjojen laillisuuden ja oikeellisuuden tarkastaminen
Laadimme kauppakirjat ja verolaskelmat sekä järjestämme kaupantekotilaisuuden. Olemme mukanasi sopimuksen allekirjoittamisesta aina kaupantekoon saakka.

Ketterä, kokenut ja koulutettu myyntitiimi
Tiimin kaikilla jäsenillä on LKV-pätevyys. Ketteryys tarkoittaa meille sitä, että järjestämme näytöt joustavasti niin, että kaikki kiinnostuneet saavat tilaisuuden tutustua asuntoosi. Järjestämme näytöt laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Näkyvillä 48h sisällä
Lupauksemme sinulle: asuntosi on netissä näkyvillä 48h sisällä siitä, kun olemme saaneet myynnin aloittamista varten vaadittavat lakisääteiset asiakirjat.

Suomen paras interiöörikuvaaja
Tilojen kuvaukseen erikoistunut ammattilainen tuo esiin kotisi parhaat puolet liioittelematta. Ammattikuvaajamme arvioi myös, milloin videokuvaus on tilojen tai rakennusten sijoittelun hahmottamisen kannalta oleellista. Kuvaus ja videokuvaus sisältyy aina palkkioomme.

Lehti-ilmoitukset
Asuntoilmoitukset paikallislehdissä ja Kirkko ja Kaupunki -lehdessä vakiona. Katsomme tarpeen mukaan myös muut mediat, kuten Kauppalehti ja Helsingin Sanomat.

Alan laadukkaimmat esitteet
Laadimme asunnostasi huippugraafikon suunnittelemat laadukkaat, kauniit ja helposti luettavat monisivuiset neliväriesitteet.

Kaikki nettiportaalit
Asuntoilmoituksesi hoidetaan ammattitaidolla Oikotie.fi-, Etuovi.com- ja annatoppinen.fi-sivustoille.

Alan kattavin ja aktiivisin some-markkinointi
Asuntoilmoituksesi hoidetaan ammattitaidolla sosiaalisen median kanaviin kuten Facebook, Instagram ja Twitter.

Suorajakelut ja naapureille tiedotus
Tiedotamme myös perinteisesti ja alueellisesti/talokohtaisesti myyntiin tulleista asunnoista.

Ammattilaisen suorittama stailaus-konsultaatio
Tuomme esiin kotisi parhaat puolet ja käytämme apuna huippu-stailaajaa. Ensisijaisesti haluamme, että asuntosi näyttää stailauksen jälkeen juuri sinun persoonalliselta kodiltasi.

Yksittäisesittelyt joustavasti ja 1h sunnuntainäytöt
Emme usko 15 minuutin esittelyihin, vaan sunnuntainäyttömme ovat aina tunnin mittaisia. Omistaja ei koskaan esittele asuntoaan itse, vaan olemme sananmukaisesti kiinteistönvälittäjiä. Kaikki informaatio kulkee aina kauttamme niin, että kaupan kannalta kaikki oleellinen saatetaan ennen kaupantekoa molempien osapuolten hyväksymään kirjalliseen muotoon.

Konsultointi
Kun olet hankkimassa uutta kotia, loma- tai sijoitusasuntoa autamme sinua etsimisessä, tarjouksen- sekä kaupanteossa.

Juridinen neuvonta
Laadukas koulutuksemme takaa sen, että ”tiedämme milloin emme tiedä”. Teemme yhteistyötä maan johtavan asuntokauppaa tuntevan juristin kanssa, joka takaa sinulle turvallisen asuntokaupan vaativissakin tilanteissa.

Ota yhteyttä ja anna ketterän tiimimme hoitaa Sinunkin asuntokauppasi turvallisesti, asiantuntemuksella ja kuinkas muuten: kodikkaasti ja suurella sydämellä!

Palveluhinnasto:
Palkkio sopimuksen mukaan, tehtävän laajuus ja vaativuus huomioiden (esim. 2,5 % + alv. 24 % yhteensä 3,1 %, maksimipalkkiot: huoneistot 4 % + alv. 24 % yhteensä 4,96 %, kiinteistöt maksimi 5 % + alv. 24 % yhteensä 6,2 %). Välityspalkkio peritään kohteen velattomasta kauppahinnasta. Asuntoarvio on veloitukseton. Kirjalliset arviot: 1000 € + alv. 24 % yhteensä 1240 € tai sopimuksen mukaan. Olemme SKVL:n jäsenyritys ja noudatamme hyvää välitystapaa.

Pyydä ilmainen arvio

ANNA TOPPINEN
050 551 4115
anna@annatoppinen.fi

NINA KARVONEN
045 873 5007
nina@annatoppinen.fi

OONA ILLMER
oona@annatoppinen.fi
040 750 2396

· Kiinteistönvälitystä
suurella sydämellä

· Kokeneet, kodikkaat ja
koulutetut välittäjät

· Parasta osaamista
kantakaupungissa

· Yli 2000 tehtyä
asuntokauppaa

OTA YHTEYTTÄ:

Voit ottaa yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai klikkaamalla oikeassa alareunassa olevaa CHAT-nappia.

Tietosuojaseloste