Anna Toppinen Facebookissa Anna Toppinen Instagramissa Anna Toppinen Twitterissä
”Intoilua” arjesta ja asuntomarkkinasta
– blogini, ole hyvä!

Vuosi vaihtui ja toi ASUNTOPULAN!

Kaunis koti Meilahdessa 101m2 - myyntiaika vain 48h!

Komea 218m2 arvokoti Meilahdessa kiinnosti monia.

Ullakkoasunto 89m2+12m2 Töölön kattojen yllä - saimme monta ostotarjousta

Ylin kerros 52,43m2 ja hyvä osoite - kaksiot kantakapungissa kiinnostavat!

Murheensa kullakin – näin voi kai todeta. Kun syksyn mittaan myyntivarastomme kasvoi kasvamistaan, on se näin alkuvuodesta kutistumassa olemattomiin. Annan ahkeraa myyntitiimiä uhkaa ASUNTOPULA. Loppuvuodesta ja tammikuun alkupuolella on kauppa käynyt  ennätysvilkkaana ja mm. nämä kuvien 4 komeaa kotia ovat löytäneet kauttamme uudet omistajat.

Kysyntää on kaiken kokoisista asunnoista, mutta jos omistat 4-5h asunnon Töölössä tai Ullanlinnassa, puhumattakaan jos haluat myydä näppärän kaksion kantakaupungista, on Sinulla mahdollisuus nopeaan kauppaan. Lukuisat asiakkaamme etsivät juuri nyt kauttamme em. kaltaisia koteja.

Meillä on nyt aikaa, intoa ja energiaa tarttua uusiin haasteisiin, emmekä millään haluaisi tarjota lukuisille ostaville asiakkaillemme ei oota. Jos siis olet myymässä asuntoasi, kutsu meidät käymään! Ei sinun tarvitse siivota, tiskata tai leipoa. Varaa aikaa noin tunti. Saat veloituksetta arvion asunnostasi ja kattavan, kuitenkin varsin kohtuullisen palvelutarjouksemme. Meillä on yhteensä yli 30 vuoden kokemus asuntokaupasta kantakaupungissa, kaikilla LKV-pätevyys ja saamme kiitosta kodikkaasta, kuitenkin asiantuntevasta palvelusta.

Soita jo tänään Anna Toppinen 050 551 4115 tai Nina Karvonen 045 873 5007. Laitetaan Sinunkin asuntosi aina niin vilkkaille asuntokaupan kevätmarkkinoille. Onnistunut asuntokauppa on osiensa summa, anna meidän kertoa kuinka.